torsdag 14 februari 2013

BF dagen

Idag är det tänkt att vår bebis ska anlända men än så länge verkar hon inte vilja komma. Blir nog ingen alla hjärtans dag bebis känns det som. Läkarbesöket idag gick bra lillan mår fortfarande bra och det är huvudsaken. Mitt blodtryck var bättre idag men jag hade fortfarande protein i urinen och idag låg den på 2 av 3. Jag fick välja om jag själv ville bli igångsatt men jag valde att avvakta över helgen och hoppas på att hon tittar ut av sig själv de närmsta dagarna. Hon och jag mår ju trots allt bra och det bästa är ju att låta kroppen sköta det själv. Så ni kan väl hålla tummarna för mig att något händer inom den närmsta tiden.

Jag håller på att tvätta för fullt just nu och springer upp och ner i trapporna i hopp om att det ska sättas igång så vi får väl se om det ger resultat. Annars händer inte så mycket idag. En vän kommer förbi och fikar om en stund och senare ska väl jag och C mysa ner oss i soffan det är ju trots allt alla hjärtans dag och bebismyset verkar utebli.

Hoppas ni har en mysig alla hjärtans dag<3

3 kommentarer:

  1. Jag tänker på dig och hoppas för din skull att förlossningen sätter igång av sig själv snart! Kram

    SvaraRadera
  2. Måste bara säga att jag håller på att bli galen av ordverifieringen man måste skriva i varje gång man kommenterar här. Känner mig som en idiot varje gång eftersom jag tydligen skriver fel hela tiden :P

    SvaraRadera
  3. Håll ut och koppla av så kommer det snart och då e det bara kämpa på tänker på er!!! kram på er Töve och C

    SvaraRadera