onsdag 17 april 2013

Gårdagens mammaträff

Igår var jag och Julia på första mammaträffen. Jag träffade ju alla tjejer redan under föräldragruppen men då låg alla bebisar i magen. Det var så kul att se alla bebisar. Den äldsta är född 1 månad tidigare än Julia och det var verkligen skillnad på Julia och henne. Så jag tror att utvecklingen hos Julia kommer vara stor nu från 2 till 3 månader.
En av papporna fyllde 50 år igår så han hade med sig tårta och bjöd på. Gulligt gjort!
Vi fick göra babymassage på våra små och det var väldigt kul att få lära sig. Jag ska försöka göra det på Julia en gång om dagen. Hon gillade det och jag tror att det kan vara bra för magen också. Sen gick man mest runt och "minglade" och frågade hur allt gick osv.
Nästa träff är om 3 veckor igen, då har det nog hänt en del med alla bebisar.

Redan idag träffade jag och Julia två av mammorna och deras bebisar då vi var i slottsskogen och promenerade och tog en fika ihop. Väldigt mysigt! Hoppas på fler träffar innan nästa mammagruppstillfälle.

Nu ska jag sova och ladda om för morgondagen. Ett besök av en vän och hennes snart 1 åriga son väntar och sen ska jag och Julia iväg på äventyr till en annan vän och hennes son (3 dagar äldre än Julia). Intensiv dag med andra ord :).

Bjuder på en bild från dagens Julia som varit på strålande humör och pratat som sjutton <3

1 kommentar:

  1. Låter jättekul att träffa andra mammor så, kul att ni sågs även innan barnen kom :)

    SvaraRadera